Image Alt

За Нас

Ние съществуваме, за да се грижим чиста енергия да достига в най-вкусната си форма до вас.

Идеята за Taste Place се роди преди година и половина. С нея изминахме дълъг път – през различни концепции, доста интересни вътрешни разговори, срещи с прекрасни хора по разни вкусни места… докато успяхме да избистрим и вече с пълна яснота знаехме, какво искаме.

Искаме да сме мястото, което предлага атмосферата и храната, от която имаме нужда, за да продължим своя ден. Направихме Taste Place уютно като вкъщи, подбрахме персонал с много страст към качествената храна и добрите напитки.

Нямаме съмнения, Taste Place е нашето място, дом на вкусотиите и най-доброто кафе.

… И отваряме вратите на своя дом за теб. Приготви се за най-добрите пухкави, ръчно приготвени кроасанчета, поднесени с ароматно кафе рано сутрин. Ела при нас и за обяд, а ние сме сигурни – ще ти даде силна доза енергия и настроение.

taste_place_about_us2

Готвим, мислим, съществуваме позитивно.

Искаме да бъдем твой партньор в забързаното ежедневие. Знаем, колко вътрешна сила и дзен е нужен Понеделник сутрин, и колко приятно е да обядваме на шарена сянка през пролетта. И така нашата концепция се роди, благодарение на нуждата да има място, което ти дава спокойствие, енергия и добро настроение. Повече сме от deli, със сигурност не сме близо до бистро, нито пък сме поредния фаст фууд!

Taste Place е идея.. Taste Place създава нова култура и отношение към храната!